Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Curs: Cuines històriques

Vols conèixer com es menjava en època dels antics romans? i en època medieval? Acosta't a les seves cuines!

Una de les línies de treball del museu és oferir accions formatives de qualitat en diferents formats dirigides a aquelles persones que vulguin ampliar els seus coneixements i habilitats entorn a la història, l’art i el patrimoni, capacitant les persones en l’àmbit acadèmic, professional o pel simple gaudi personal de l’aprenentatge constant del món on vivim, en un ambient distès.

La institució vetlla per a que les persones ponents siguin expertes en els afers que tracten i que els continguts siguin rigorosos.

Donat que, d’una banda, el Museu s’ubica en un monestir d’origen medieval, un dels eixos temàtics parteix de tot allò relacionat amb la cultura medieval.

 

CUINES HISTÒRIQUES

A càrrec de Muntsa Holgado, divulgadora gastronòmica i xef multicultural a Cuinant Cultures.

Un passeig per la història, a través d’un tast culinari de diferents d’etapes i de cultures històriques ben properes, a partir d’un showcooking dels seus plats més representatius.

De les cuines romana, medieval, sefardita i andalusina no només podrem conèixer-ne les receptes, l’elaboració i el tast dels menjars elaborats a la classe, sinó què anirem més enllà, desvetllant de què i com ens en parla la gastronomia, de cada cultura.


Un curs per llepar-se els dits!

 

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat i Museus de Sant Cugat.

On i quan

Museu del Monestir

Tots els dijous del 29 de febrer al 21 de març de 2024

De 17:15 a 18:45 H
Més informació

Dates: Els dijous 29 de febrer, i 7, 14 i 21 de març.
Horaris: De 17.15 a 18.45 h
Preu: 48,60€. Preu reduït: 36€ (estudiants, persones jubilades o en situació d'atur.)
Inscripcions a museu@santcugat.cat i al 93 675 99 51