Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Reprenem les visites del GUIA'M!

Dijous 11 de març de 2021

Aquest diumenge, dia 14 de març, reprenem la normalitat amb les visites del Projecte GUIA'M.

Aquesta aventura va començar el febrer de 2016 junt amb la Fundació Friends Asperger.

El Guia'm, és un projecte d'inserció laboral de joves amb la síndrome d'Asperger com a guies de patrimoni cultural. A través d'aquesta iniciativa, els guies del projecte esdevenen difusors del patrimoni, a la vegada que fan visible al públic la síndrome de l'Asperger des d'una mirada positiva, mostrant les seves habilitats i capacitats.

Guia'm té com a objectius apostar per la integració laboral i real de les persones amb Síndrome d'Asperger, propiciant un entorn agradable i proper on es puguin treballar l'empatia i la socialització -dos aspectes fonamentals per a la millora de la seva qualitat de vida; aconseguir trencar estigmes i prejudicis envers les persones afectades per la Síndrome d'Asperger; i apostar pels museus com a llocs d'integració, diàleg i creixement cultural.

Enguany ja fa cinc anys que cada diumenge a les 11, excepte el primer de mes, companys com en Joan i en Jannes, ens descobreixen els secrets més bonics dels nostres capitells. A més a més, ens hem agermanat amb el Monestir de Pedralbes i la iniciativa també es du a terme en el seu preciós claustre gòtic.

Reprendre-les ens fa molta il·lusió. Per venir, heu de reservar trucant al (+34) 93 675 99 51 o bé enviat un correu a museu@santcugat.cat .

Juntes fem de la cultura una eina d'inclusió i de transformació social!

Cerca notícies