Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Curs de cuines històriques - 4 sessions

Un curs per llepar-se els dits!

Vols conèixer com es menjava en època dels antics romans? I en època medieval? Acosta't a les seves cuines!

A càrrec de Muntsa Holgado, divulgadora gastronòmica i xef multicultural a Cuinant Cultures.

Us proposem un passeig per la història, a través d'un tast culinari de diferents d'etapes i de cultures històriques ben properes, a partir d'un showcooking dels seus plats més representatius.

De les cuines romana, medieval, sefardita i andalusina no només podrem conèixer-ne les receptes, l'elaboració i el tast dels menjars elaborats a la classe, sinó què anirem més enllà, desvetllant de què i com ens en parla la gastronomia de cada cultura.

Dates: els dijous 29 de febrer, i 7, 14 i 21 de març.
Horaris: de 17:15 a 18:45 h.
Preu: 48,60€. Preu reduït: 36€ (estudiants, persones jubilades o en situació d'atur).
Inscripcions a museu@santcugat.cat i al 93 675 99 51.

On i quan

Monestir de Sant Cugat

Plaça d' Octavià, 1

Dijous 29 de febrer, 17:15