Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Pedra i Sang

Torna "Pedra i Sang" (19a edició), l'espectacle de Nadal tradicional de Sant Cugat! Història i llegenda s'enllacen amb cançons, drama i molt d'humor! Un espectacle de Nadal genuí de Sant Cugat apte per a tots els públics que recrea un fets històrics més impactants de la Catalunya de mitjans S. XIV: l'assassinat d’Arnau de Biure, l'abat del poderós Monestir de Sant Cugat, a mans del noble de Cerdanyola, Berenguer de Saltells. El mòbil, econòmic: una herència i un litigi mal resolt que acabà en un bany de sang durant la Missa del Gall del 1350 al Monestir.

  • Text de Josep M. Jaumà
  • Música de Joan Alavedra
  • Direcció de Dolors Vilarasau

En l'obra hi intervenen més de 30 actors i cantants! Compta amb l'al·licient de celebrar-se durant les festes de Nadal i a la Sala Capitular del Monestir de Sant Cugat, a escassos metres d'on va succeir el tràgic assassinat.

Prèviament a cada funció dels dies 26, 27 i 28 de desembre es programa una visita guiada gratuïta a càrrec de l'historiador Domènec Miquel pels llocs on van passar els fets reals que seguidament es narraran a l'obra (visita inclosa en el preu de l'entrada).

Venda anticipada d'entrades a la Casa de Cultura (tel. 93 589 13 82)
Venda a taquilla al Claustre, una hora abans de cada funció
Reserva d’entrades a www.pedraisang.cat

L'espectacle conté llum estroboscòpia (flaixos continus) en una de les seves escenes

On i quan

CLAUSTRE DEL MONESTIR

Plaça de l'Om, 1

Dimecres 26 de desembre, 20:00

 

 

On i quan

Claustre del Monestir

Plaça de l'Om, 1

Dimarts 26 de novembre de 2019, 20:00

Aquest acte pertany al programa

Visites teatralitzades

Claustre del Monestir