Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Visites de nit amb notes musicals

Hi ha llocs pensats per gaudir de l’art i la música, el Monestir de Sant Cugat és un d’aquests indrets. Vine a gaudir d’una combinació on la història, la simbologia, el patrimoni i la música s’abracen.

Les visites temàtiques combinades amb els concerts són:

Divendres 3 de maig
Visita: El dia a dia dels monjos a través del Costumari
Els angles del violoncel. Des de Bach a Glass, un viatge a través de les perspectives musicals del passat al present. Amb Erica Wise, violoncel.

Dissabte 11 de maig
Visita: Indumentària medieval: Com vestien els monjos?
El París rococó a l'època de Lluís XV. Un retorn al segle de les llums de la mà del traverso i el violoncel barroc. Amb Isabel Serra, traverso; i Glòria Coll, violoncel barroc.

Divendres 17 de maig
Visita: L'evolució arquitectònica del claustre
Mozart i el seu temps. Un concert que ens traslladarà a la Viena de Mozart i els seus coetanis. Amb Patrícia de No, flauta.

Divendres 24 de maig
Visita: Iconografia: els capitells del claustre
La intimitat de la veu. De Japó a Catalunya, de França a Brasil: una ofrena musical als racons més intimistes de la veu humana i la guitarra. Amb Amb Kimhïyo Nakcacoh, mezzosoprano; i Sadahiro Otani, guitarra.

Dijous 30 de maig
Visita: El monestir com a centre de poder
Els colors del clarinet solista. Una gran ocasió per tastar els colors i les textures d'un dels més importants instruments de l'orquestra. Amb Francesc Navarro, clarinet.

Dates: 3, 11, 17, 24 i 30 de maig
Sortida: 20:30 h des de l'Oficina de Turisme
Durada: 1 h 30 minuts
Preu: 15 €/persona (menors de 7 anys, gratuït)
Visites en català

Informació i compra: visitsantcugat.cat a l'Oficina de Turisme (Pl. d'Octavià, 10): Tel. 93 675 99 52, turisme@santcugat.cat

On i quan

Claustre del Monestir

Plaça de l'Om, 1

Divendres 3 de maig de 2019, 20:30